Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα

Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα

Μουσικοί Χωρίς Σύνορα

Η ορχήστρα «Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα» δηµιουργήθηκε τον Μάιο του 2014. Ήταν µια ιδέα της Υπεύθυνης Δηµοσίων Σχέσεων και Τύπου, Κορτέσσας Κεραµάρη και µετά από παρότρυνση των νέων µουσικών που αναζητούσαν µια στέγη και µια αγκαλιά για να διευρύνουν τους µουσικούς τους ορίζοντες.

Η ορχήστρα αποτελείται από 25 µέλη ηλικίας από 12 έως 25 χρονών. Σκοπός της ορχήστρας µας είναι να δίνει στους νέους ανθρώπους τη ευκαιρία να καλλιεργούν και να ανακαλύπτουν τις µουσικές τους δυνατότητες µέσα από συλλογική δουλειά!!!

Κανένας από εµάς δεν πληρώνεται, ότι κάνουµε το κάνουµε από αγάπη στην µουσική και στον συνάνθρωπο. Τα παιδιά µας προέρχονται από διάφορα µέρη της Ελλάδος και έρχονται στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα µας µε δικά τους έξοδα.

Η Ορχήστρα πραγµατοποιεί συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και έτσι τα παιδιά της ορχήστρας, µε την µουσική τους δίνουν το δικό τους κοινωνικό µήνυµα!!

Την Ορχήστρα διευθύνει η 23χρονη Μαέστρος Ελένη Παγγούρα, η οποία από το 2005 έως το 2014 συµµετείχε στα Διεθνή Φεστιβάλ Φιλαρµονικών Ορχηστρών Σίνδου ως µέλος της Φιλαρµονικής Βέροιας. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιµελείται ο Αντρέας Τσιµπανογιάννης.

Από τον Σεπτέµβριο του 2014 έως και σήµερα πραγµατοποίησε τις εξής κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλίες!

  • Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου.
  • Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήµου Φαρσάλων.
  • Στο Θέατρο Αριστοτέλειον.
  • Στο σύλλογο «Aµυµώνη».
  • Στο Δηµοτικό Θέατρο Σοχού
  • Στο ξενοδοχείο Hyatt.