Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θέρμης

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θέρμης ιδρύθηκε το 2000 και είναι τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Θέρμης. Στόχο έχει να διευρύνει τους πολιτιστικούς ορίζοντες της Νεολαίας.

Σκοπός του τμήματος αυτού είναι να πλαισιώνει με την παρουσία του τις πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου. Καθώς και να λαμβάνει μέρος σε πανελλήνια Φεστιβάλ καθώς και σε αντίστοιχες συναντήσεις στο εξωτερικό, με δυνατότητα πραγματοποίησης προγραμμάτων ανταλλαγών. Και επίσης να είναι πηγή δημιουργικότητας και έκφρασης, όλων των νέων ανθρώπων που επιθυμούν να προσφέρουν στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.

Στην Ορχήστρα λειτουργούν τμήματα πνευστών και κρουστών οργάνων καθώς και τμήμα μουσικής εκμάθησης.

Η ορχήστρα εμφανίζεται σε επετειακές και θρησκευτικές εορτές. Αλλά και σε μουσικές συναντήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και το δυναμικό της είναι 40 μουσικοί.

Το ρεπερτόριό της είναι πλούσιο και αποτελείται από έργα κλασικά και σύγχρονα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Δάσκαλος της ορχήστρας είναι ο Γιάννης Ζωγραφίδης ενώ την ορχήστρα διευθύνει ο Μιλτιάδης Πολυχρονίδης.

Φωτογραφίες

Please try entering https://graph.facebook.com/631997600242111/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=60 into your URL bar and seeing if the page loads.Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

© 2014-2019 Youthbandfestival.gr
Developed by NetGraphics